Over mij


Ik ben Jindra Vink. Een energieke professional met een intrinsieke motivatie om particulieren en organisaties te ondersteunen en adviseren op het gebied van loopbaanadvies, duurzame inzetbaarheid, dreigend verzuim & re-integratie. In mijn werk ga en sta ik voor professionaliteit in verbinding. Professioneel door mijn zeer ruime en brede ervaring binnen HR, relevante scholing en aansluiting bij de beroepsvereniging NOLOC. In verbinding ben ik door authenticiteit, aandacht en oprechte interesse in de ander.

Ik krijg energie van werken met mensen, in de context van werk. Faciliteren en stimuleren nieuwe mogelijkheden te ontdekken en onderzoeken. Hierin leidt stilstaan, reflecteren, inzicht verkrijgen en bewustwording creëren tot zelfsturing en beweging richting de gewenste verandering en vernieuwd perspectief.

De volgende uitspraak van Goethe inspireert en motiveert mij dagelijks in mijn werk en privé. “Onze wensen zijn voorgevoelens van datgene, wat we in staat zijn daadwerkelijk waar te maken.”