Loopbaantraject

Heb je het gevoel dat het ‘werkplaatje’ niet klopt, niet compleet is ?

Er mist iets, je voelt je niet energiek, mist voldoening en je staat stil in je ontwikkeling. Je wilt iets anders maar weet niet precies wat. Een Loopbaantraject helpt je om (zelf)inzicht te krijgen en te ondersteunen bij het maken van een vervolgstap in je loopbaan.

Een intake om helder te krijgen wat je concrete vraag voor het loopbaantraject is.
Stilstaan bij je werkervaring tot nu toe. Wat gaat er goed, waar krijg je energie van of kost je energie.
Tijdens het biografiegesprek maken we de balans op van je leven tot nu toe en inventariseren we belangrijke (levens)thema’s, valkuilen en uitdagingen.
Koersbepalen. In drie gesprekken gaan we je loopbaanrichting onderzoeken en bepalen. Voorafgaand aan de gesprekken maak je diverse voor jou geselecteerde opdrachten die verder inzicht geven in je kwaliteiten, valkuilen, overtuigingen en belemmerende gedachten. Ook staan we uitgebreid stil bij jouw waarden, drijfveren, vitaliserende en zingevende factoren. Na de gesprekken heb jij je persoonlijke en professionele missie gedefinieerd.
Concreet worden. We bespreken het door jou opgestelde actieplan. Door opdrachten en gesprekken weet je wat je relatie is tot werk, waar je goed in bent, wat je belangrijk vindt (in werk), wat je verder kan ontwikkelen en bij welk soort organisatie je wilt gaan werken. Je hebt heel scherp wat je korte- en langtermijn doelen zijn en welke acties nodig zijn om je doelen te realiseren. Dit alles vat je samen in een praktisch en concreet actieplan.

In totaal houden we zeven gesprekken en de gesprekken vinden plaatst met een tussenpozen van 2 à 3 weken. In totaal neemt dit zorgvuldige traject zo’n 3 maanden in beslag.

Wat levert dit traject je op?

  • Je kent je kwaliteiten en je uitdagingen.
  • Je weet wie je bent, wat je kan en wat je wilt.
  • Je hebt een reëel beeld van je kansen op de arbeidsmarkt.
  • Je bent in staat om de regie te nemen en te houden op je persoonlijke ontwikkeling.
  • Je weet wat je volgende stap in je carrière gaat zijn.

Investering: De kosten bedragen € 900, –

* Voor particulieren is dit bedrag incl. btw

Arbeidsmarktbenadering

Wellicht heb je al jaren niet meer gesolliciteerd, zijn je CV en LinkedIn profiel al heel lang niet meer bijgewerkt en weet je niet goed hoe je de eerste stappen moet zetten in het benaderen van de arbeidsmarkt.

Het kan ook zijn dat je wel weet wat je wilt, maar actie blijft uit. We werken aan gerichte Arbeidsmarktbenadering door aandacht te hebben voor netwerken, CV & motivatiebrief, LinkedIn en solliciteren. Na drie bijeenkomsten ga je goed voorbereid en met vertrouwen netwerk- en sollicitatiegesprekken aan.

In 3 sessies van 1,5 uur werken wij samen aan: 

  • Je persoonlijke & professionele met betrekking tot arbeidsmarktbenadering.
  • Voorbereiding op netwerk- en sollicitatiegesprekken.
  • Een persoonlijke netwerkstrategie, wat werkt voor jou!
  • Een uitnodigend en representatief CV en LinkedIn profiel.
  • Je weet wat je volgende stap in je carrière gaat zijn.

Kosten van dit traject zijn voor particulieren EUR 350,- inclusief BTW.

De kosten (inclusief BTW) van loopbaan coaching zijn voor particulieren als studiekosten aftrekbaar voor de belastingen. Je krijgt afhankelijk van je inkomsten tussen de 30% en 50% van de kosten terug via de aangifte inkomstenbelasting. Er geldt een drempel van € 250,- . Er moet altijd een verband zijn met je inkomstenverwerving en/of verbetering op de arbeidsmarkt. Raadpleeg voor de meest actuele stand van zaken en je rechten bij de Belastingdienst, telefonisch bereikbaar op 0800-0543. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons!

+31 641 688 077

info@vinkloopbaanadvies.nl