JIJ & Je werk

In 2 dagen ontdekken wat je echt wilt! Heb je het gevoel dat je niet meer helemaal op je plek zit op je werk? Staat je ontwikkeling stil? Ben je te druk om echt na te denken over wat je daadwerkelijk graag wilt? Heb je behoefte aan een paar dagen voor jezelf waarin je dit kunt onderzoeken? Meld je dan aan voor de training JIJ & je werk

We starten met het stilstaan bij je huidige situatie. Door middel van opdrachten ga je aan de slag met het inzichtelijk maken van je kwaliteiten, overtuigingen en waarden.
Met de inzichten van dag 1 ga je je persoonlijke doelen en gewenste loopbaanperspectief verhelderen en concretiseren.
Na 2 dagen ben JIJ: -je bewust van je huidige situatie -je bewust van je verlangens op werkgebied -je bewust van je doelen voor de aankomende periode -in staat om concrete stappen te zetten richting je doelen

Praktisch

De training is voor ca. 8 deelnemers.

Wanneer: Neem contact op over de volgende training data.

Waar: De training wordt gegeven in een bosrijke omgeving in Leusden https://www.hetcoachhuis.nl/locatie/leusden

 

Wie: De training wordt gegeven door mijzelf samen met Fleur van Duijne. Wij zijn beiden zelfstandig loopbaancoaches met jarenlange ervaring in het HR-vak. Ons doel is mensen in beweging krijgen middels inzicht, reflectie en het creëren van bewustzijn.

Investering: De kosten bedragen € 750, -*. Hiervoor krijg je een 2-daagse training op een mooie locatie inclusief koffie/thee/fruit & biologische lunch.

* Voor particulieren is dit bedrag incl. btw

LinkedIn werkt

Actief zijn op LinkedIn en het hebben van compleet, up to date en professioneel LinkedIn profiel is, ook wanneer je niet direct op zoek bent naar een nieuwe baan, essentieel. Het is een zeer goed netwerkplatform, je digitale CV & visitekaartje, een bron aan informatie en een vacaturebank. Daarnaast is het een database voor al jouw contacten. De training LinkedIn Werkt bestaat uit twee delen.

Deel 1

Trainingsduur: 3 uur tot 3,5 uur

Tijdens deel I van de training gaan we in een groep van max. 8 deelnemers werken aan professionalisering van jouw LinkedIn profiel. We starten met het concretiseren van jouw persoonlijke doel dat jij hebt met LinkedIn. Dit maakt advies op maat tijdens de training mogelijk. In dit deel wisselen theorie en praktijk elkaar af.

Na het eerste deel 1:

– Heb je kennis gemaakt met de technische kant van jouw LinkedIn profiel
– Ben je gestart met het professionaliseren van je profiel
– Weet je hoe je op LinkedIn kan zoeken en gevonden kan worden

Daarnaast ontvang je binnen twee werkdagen een document met de belangrijkste algemene tips en persoonlijk advies, met als uitgangspunt jouw geformuleerde doel. Aan de hand van de opgedane kennis en het advies op maat ga je verder werken aan het professionaliseren van jouw LinkedIn profiel.

Deel 2

Trainingsduur: 1 uur

Na 2 à 3 weken vindt deel II, een één-op-één sessie van een uur, plaats. Tijdens de sessie krijg je feedback op je aangepaste profiel. Daarnaast stellen we een persoonlijk actieplan op waarmee je jouw LinkedIn profiel effectief en optimaal kan gaan inzetten om je doel te bereiken. De  één-op-één sessie kan telefonisch of op locatie.

Resultaat na de LinkedIn training

– Je bent bekend met de (technische) mogelijkheden van LinkedIn
– Je profiel is compleet, heeft een professionele uitstraling
– Je weet je netwerk in te zetten voor het bereiken van je doel

Prijs: € 350,- excl. 21% btw en reiskosten naar uw locatie